home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Top Videos Of The Week!
07 June 2013 @ 11:28 PM | 0 individual(s)
Hello fellas! So this time I would really love to talks about cover on Youtube.com. Yeah like hell thousand youtubers yang buat cover on youtube. Well including me *FTW lets change this* Hahahahaha pi lantaklah aku taknak pun cerita pun pasal cover aku. But now nak cerita pasal Elizabeth Grace. Kenal dak? 
Kalau tak kenal, cuba tengok one of her video's dibawah ni ya:

**Jangan lupa tekan button pause sebelah kanan before play this video ya**

I was like MYGADDAMNSHEWASAWESOMEEEEEEE. Lagu Pierce The Veil pakai Ukulele. One word honey, CREATIVE. Nah tu baru satu kan? Cuba surf yang this one pulak: 



High note voice isn'it? Pacakage lah siol guitar, ukulele, piano lagi. Aku rasa kalau dia nyanyi lagu Paramore pun mesti sedap kan? Sebab suara dia ala ala Hayley Williams. So jangan peliklah kalau lepas ni aku lagi suka stalk dia. Hahahahaha well aku dah subcribe youtube dia. Korang bila lagi? Nah just click HERE to subcribe Elizabeth Grace youtube channel :)

She inspired me bout Ukulele. So I'm gonna give a try PTV song with Ukulele too. Wish me luck!
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users