home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Tired Weekend.
03 June 2013 @ 5:47 AM | 0 individual(s)
Tumblr_m4jpl0sj8w1r46afuo1_500_large

Tired weekend ever! Urgh ni semua sebab plan akak yang 'kononnya' nak pergi karaoke je. Tup tap pergi U-Mall. Then singgah Aeon Bukit Indah sebab craving J-Co Donut. Itu boleh terima lagilah sebab aku boleh pau sikit. Hahahahaha dah lah tu taknak makan dekat sana then nak makan dekat bandar. Ok I was like 'WHYYY' Lastly depa makan J-Co tepi lido je. Hahahahahahahahahaha yang sorang merungut battery Bb dah habis. Then me tak cukup lighting nak record Keek. Damn tired layan kepala depa semua ni. Tambah pulak aku dah RE-EDIT BALIK blog ni. Ya Allah penat tak ingat. Cari blogskins je dah berejam. Nak edit / fill in section lagi. Ini pun ada lagi 2 section yang belum siap. Ahhhhhhhhhh sambung besok jelah. Bye! *tarik bantal tarik selimut*

Bila decide nak post gambar Vic ni teringat pulak The Sims. I've created one of the character was him. I was like 'Hahahahahahahaha comel.'
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users