home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Dancing In The Dark.
20 July 2012 @ 12:58 AM | 0 individual(s)
Nadia dance?!! Ok mostly ramai tak percaya and mostly ada jugak yang boleh terima. Betul tak? So take the fact yang aku sekarang ni tengah practise dance dengan Cikgu Mijea, Cikgu Nanem & Cikgu Haikal. Kahkahkah. Hamboi bangga kalau depa baca post ni kan. Petang tadi ride dengan my only dd pergi hutan bandar. So decide nak practise dekat situ even aku bawak laptop yang tak boleh nka 'function' ni. Lol mana taknya plak dekat astaka tu tak boleh guna. Sakit hati pun adalah jugak sebenarnya~
 After habis practise, kita orang decide nak lepak minum kejap dekat Singgora. But suddenly..... Bila sampai je dekat restaurant tu aku nampak guru kelas aku. Ok me dengan free hair, and coloured hair. Still boleh buat muka watlek. Ngehngeh

Tadi Nanem & Mijea ajar Baby Freeze. Ok truely I'm pass. *lonjak atas katil* 
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users