home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Happy 2Months Anniversary Adam :*
20 February 2012 @ 5:48 PM | 0 individual(s)

<< Click image if cermin mata korang hilang pagi tadi>>

Hi hello again readers! So me here again and again. Nak tahu tak? Apa function kita letak gambar dengan Adam and status untuk Adam tu? Nak cakap nih sayang - HAPPY 2MONTHS ANNIVERSARY
Awlalala sumpah hari nih aku senyum je sampai ke petang. Mana taknya pagi tadi pukul 4:54 a.m dia call aku masa aku tengah tidur and I was like ' ADAM CALL?' Then me angkat je ah phone tu then buat suara manja. Hahaha *shh diam je ah dah tahu* Ha lepas tu dah berbual kejap dia tiba tiba tanya ' HARI NIH HARI APA SAYANG?' And I was like ' WAIT WAIT HARI NIH ADA YANG AKU TERLUPA KE?' Tupp terus aku teringat! Hari nih 20 haribulan! Wuuuuuwuuuuuuuu terharu ah Adam ingat hari nih hari apa Haha Yelah masa first ann dia tak ingat sbb maybe dia asyik rindu kita je kot? Hihihihi tapi takpa cerita lama.
Anyway, nak sambung pasal me terharu tu. Haha ha tadi pun ada on call dengan dia kejap. Entah kenapa masa call dia tadi Dupdap. Serius weh serius. Ye ah maybe setiap kali sayang someone tu mesti kita feel something yang kita tak dapat nak luahkan right? Heww btw me nak cakap yang me sayang you sangat sangat! Well hello of course dituju pada Saiful Adam :'>

Dear Adam, I just nak cakap YOU'RE THE BEST THINGS I'VE EVER HAD kay? Much loves from yr little cutie Girprenn Hihi

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users