home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Second day of school.
05 January 2012 @ 9:53 PM | 0 individual(s)
Hrrrrrrrrrrrr baru dua hari sekolah aku dah penat . Yal lah -,- Semalam kasma cakap buku teks dapat hari Khamis . Aku ingatkanlah perempuan tu main main last last betul xD Aku datang sekolah pagi tadi dengan lenggang watlek tak bawak beg Muahaha lepas tuu budak budak nih sibuk tanya mana beg aku -.- Haa pagi tu jugak cikgu tentukan kelas . Wuuwuuuuu nak tahu aku kelas apa ? 4V1 . Phewww -,- Added subject: Geografi, Ekonomi Rumah Tangga (ERT) / Sains Pertanian (SPT), Ekonomi Asas EA) Bapak ah ada Geo tahu tak ? And aku paling paling kureng minat part Geografi jadah tuu . Tapi mama cakap try je bawak . Mana tahu aku focus then aku boleh catch up . Then aku nak tambah subject Pendidikan Seni Visual (PSV) Wuuuu aku memang suka seronok . Haha ingatkan nak amik kelas macam akak aku amik tuu tapi kelas dia jauh kebawah -,- So bila dipikir pikir better aku stay . Agak aku taknak Geo setengah tahun, then aku drop :) Easy as as kacang kan ?

Haaa cerita pasal aku penat nak mati nih . Lepas dapat buku teks bagai aku macam biasalah balik jalan kaki . Pheww O.O Dengan takda beg cb betul -,- Nasib Fakhrul ada Muahaha setengah buku aku suruh dia bawakkan . Layan layan panas jekan petang tuu . Balik je sampai rumah aku letak buku dekat ruang tamu . Bukak tudung semua pergi dekat kipas . Lepas tuu melantak Haha . Then ngadu dekat laki aku dia buat ayat kesian Muahaha . 

Bangun je tidur petang tuu Adam call dia cakap suara aku 'belanja' Bhahaha yang aku kerja bedekak je kan :'D
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users