home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
I'm Home Babeh
20 January 2012 @ 12:06 AM | 0 individual(s)
Assalamualaikum readers :) Wuuuuuuu aku nak lompat lompat nih bila dah dapat update post :'D Bhahaha bukan apa dah dekat setengah bulan tak on blogger kan ? Cehh nipu jelahkan dekat setengah bulan padahal baru sminggu lebih :p Heww nak cerita pasal sekolah pun dah takda dah . Tapi adalah sikit tension sebab madah cikgu mintak duit beli itu beli ini . Pengetua MR dah taknak lagi dah barang free free . Kertas photostat pun dia claim bhai -,- Haha itu belakang cerita lah kan ? What ever yang penting semua dah settle hutang . Haha 

So firstly dapat laptop pink nih time petang tadi dalam pukul 4 lebih cemtuu . Balik dari lepak dengan budak budak nih dekat 7E terus nak beli topap sebab dekat 2 hari takda credit . So kesian Adam kan ? :'/ Haa then pergi 7E macam cb takda stock jadahlah topapnya . So terpaksa pergi kedai depan and nasib terlebih baik kedainya tutup . Haaaa macam nak menangis hentak kaki bila terpaksa menapak hujung kedai -___- Memang tidak lah kan . Tapi apa boleh buat credit untuk Adam punya pasal kedai sana pun boleh jadi kedai sini . Haha guys nak tahu lagi ? AKu dah ngantuk . Kbye thanks read :*
Besok aku ada presentation Sejarah . Work sheet aku macam budak tadika sebab penuh dengan kaler kaler Haha (Y)

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users