home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
I Love you more Saiful Adam ♥
04 January 2012 @ 12:03 AM | 0 individual(s)

Wuuuuwuuuu tahu tak petang tadi pukul 2.03 pm until 6.11 pm kita kan jumpa jantung hati kita yang satu nih . Alah Si Keding tulah . Muahaha sayang sayang ? Tahu tak yang tadi you sweet sangat . Hihi mula leteww kan kita nak puji . Orang cakap dia handsome macam Bieber taknak ngaku kan ? Lepas tuu perasan cakap tough macam Adi Putra . Haha pun bolehlah sayang . Petang tadi sukakan buat I ketawa ? Masa call pun ketawa masa jumpa pun ketawa . Haihh boleh masuk MLM doh kau sayang . Hahaha peacee ^^V

And anothermore sayang , thanks for everything kay ? Sebab belanja semua tau tau ? I really love you so much *Muahh pipi kanan muahh pipi kiri . Heww thanks a lot sebab spent time dengan I petang tadi . Habis lah kau Nad . Sampai ke tidurlah senyum kambing kau nih Muahahha 

Cer tengok video Adam malu malu nak amik gambar tuu ? Last last aku amik video . Haha Hot kau sayang! Ilysm kay Adam :'> 

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users