home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Daily activities
02 January 2012 @ 2:19 PM | 0 individual(s)
Hello Guys . Tahu tak ? Kita dah sampai Jb . Wuuwuuuu tapi pagi pagi pukul 7 lebih kene bangun . Mama kejutkan pheww memang seronok   . Dua kali kejut tak bangun memang standby tutup telinga Muahaha . Then sampai je rumah terus membuta until Adam call . Hihi kesian dia call kita tak angkat angkat . Sorry sayang ^^V Tak bukan apa hp tuu battery low so dia punya ringtone pun tak berapa nak dengar -_- So that's why terpaksa pujuk dia tadi . Hihi after habis call kita pun makan . Kesian mama sebab penat masak . Entah tadi tanya mama , Ma dah makan belum ? Dengan lemahnya mama reply 'Ha belum . Mama sakit perut :3' Ohhhhh rupanya mama sakit perut . So I suggest kanlah makan ubat . Lepas makan kari mama terus catch laptop and online! And here I am sitting front of the laptop . 
2 more Days and I'm going to SMK Taman Mutiara Rini Skudai ;)

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users