home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Uncle Adib
02 January 2012 @ 5:36 PM | 0 individual(s)
Okay nampak gambar dekat atas tu ? Haa nama dia Mohd Adib . Tahu kenapa tiba tiba gambar dia ada dekat blog kita yang comel nih ? Muahaha tahu tak dia kutuk kita ? Cer tengok gambar bawah nih 


Haa padan muka kita tacing dengan dia Hahaha . Kerja menganjing jekan ? Last last cuak kita curi gambar dia Hahaha Dia nih kalau bab kutuk kita memang nombor satu kan ? Hihi Best tak muka you dapat masuk blog I comel lote nih ? Muahahaha 
Bedekak bila aku tengok balik video last week Boboi buat perform untuk MLM . Kelas kau Datin Mon!
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users