home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Zac Efron
31 December 2011 @ 5:25 PM | 0 individual(s)
Hello peeps! Apa apa tebeliak mata tengok Zac Efron dah hensem ? Ha tulah dulu gila Justin Bibir lah Greyson Chang lah Muahaha sekarang Zac dah tip to the top tau . Tak sia sia Vanessa setia dengan dia kan kan ? Jeles wuuuu dia hensem gila . Dah takda dah rambut tutup dahi . Haha cer tengok status timeline dekat facebook aku nih *kebawah please


Haaa haa ? Apa macam bro ? Jeles tak dia jadi scandle aku ? Haha peace watlek V

Jangan risau beby aku tak curang padamu . Credit to -- Jackson Rathbone 


WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users