home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Tentang Dhia
30 December 2011 @ 6:05 PM | 0 individual(s)
Wuuuwuuu melalak aku tengok cerita nih Haha tapi sayang last episod aku tak dapat tengok sebab pergi mana entah . So tadi tengok dekat Youtube.com je Hihi Well well air mata mula mengalir masa boyf aku *Adi Putra menangis part Dhia bagi yang dia kahwin dengan Rose babi tuu . OMG OMG Sumpah sedih . And know what ? Aku tengok dekat youtube ramai noh request Tentang Dhia the Movie . Haha cun jugak kan kalau ada macam Ombak Rindu ? Hihi 
Hari nih Adam merajuk dengan aku . Last last dia tacing dia terus pergi kerja Hmm Take care sayang :'/
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users