home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Wishlist baru
17 December 2011 @ 10:14 AM | 0 individual(s)
Mama ? Iteww nak guitar yang ini boleh ? Harituu mama cakap nak belikan dua bende tu kan ? Haha nahh amik ini dia . Nak yang baru tau . Okay thanks sayang mama :* 

WISHLIST ;

Okay dah besar nanti aku nak beli sendiri boleh ? Haa bukan apa , beli pakai duit sendiri lebih memuaskan semua pihak :)

Fani kata jangan tulis pasal pagi tadi dekat blog :'> Kayy fine aku tak post yang buat aku senyum sepanjang hari nih 

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users