home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Maluuuuu :'3
13 December 2011 @ 5:54 PM | 0 individual(s)
Pheww Blah blah blah :'3 Eh aku bengang lah kalau tiap hari kau bukak blog aku intan payung ? Blog aku tak cantik pun . Aku punya post pun merepek meraban kadang Haha tapi kan tapi kan truely kita nak say Thousands of Thanks kayyy ? Sebab sudi stalk blog pink kita nih . Heww :'> Terharu yal time kau tengah call aku then tiba tiba aku terdengar lagu blog aku O.o Conversation goes here 
Fani : *Call
Nad : Biyy , sorry lerr tadi aku cakap aku bad mood . Takda niat pun nak buat kau macam gini . Wait ,  kau dekat mana ? *Terdengar lagu blog
Fani : Nihaa dekat cc . Hmm
Nad : Hmm , bukak blog aku eh ? Eh aku bengang lahh -___-'
Fani : Takpalah aku nak tengok je . 
Nad : Hmm sorry lah biyy aku memang tak sengaja *Mata air mengalir 
Fani : Takda apalah . Aku okay je nih . Eh credit tak banyak nih . Text je .
Nad : Kay 
Fani : *Tutup call 

Aku taktahu kenapa tiba tiba aku menangis :') Kalau aku tahu pun biar aku sorang je kay tahu . 

Btw Fani taktahu pun time tuu air mata aku mengalir . Korang diam diam tau ? Hee :'>
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users