home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Love him so much like he does
07 December 2011 @ 4:01 AM | 0 individual(s)

Awtetete :'> Ituu serba sedikit info declaire kita dengan Muhd Affendie . Haa actually kita sangkut dengan dia nih sebab dia dok hushaa hushaa kita :'D Memula tuu dah lama Friends dekat FB cuma bak kata orang tak bertegur sebab masing masing buat hal sendiri . Nahh satu hari tuu dia yang datang IM . First IM kita dengan dia , dia cakap : Heyyy :D .Tak salah kita time tuu baru 2 december :> Haha memula tuu memang segan tapi entahlah dengan dia masa first IM kita kuat mantol sikit sampai dia pun tergelak gelak *Taktahu lah apa yang lawaknya -__- Haha nihaa muka kita nih dari tadi sesenyum sebab tadi baru jumpa dia . Haha kerja gelak je depan rumah main guitar dengan dia tadi . Okay he's truelyyyyyyyyyyyyyyy PRO . Kita suka tenguk dia main guitar sebab kita tak reti main guitar macam dia . Haha well untung kau sayang :'D Haha Eh really sayang kau kay ? 
Selagi kau dengan aku , selagi tuu aku akan try tak kecewakan kau kay biyy ?
Leviuuuuuuu keding :*
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users