home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Tagging Time by Shinbei Kechik
17 December 2011 @ 11:51 AM | 0 individual(s)

Hello Hay awak semua . Terima kasih baca blog kita yang tak seberapa nih Haha okay kenal tak awek dekat atas tuu ? Ha nama dia Shahira Syaqila / Shinbei Kechik . Dia baru je tag kita dekat blog dia . So nak tahu apa question nya ? Check this out --->


Nama panjang and nama comel awak ?
Nama panjang : Nadia Syakila Bt Mohd Zainodin . Nama comel : Kak Qyla

Kawan or Boyfiee lagi penting ? Kenapa ? 
Dua dua penting :) Sebab dua dua kita boleh sharing suka duka :>

Dari mana awak kenal saya ? Saya jahat tak ? Muahehe 
Kenal dari Facebook . Time tuu kita add awak then kita start lerr kenal kenal kan Heee

Kalau awak gaduh dengan boyfiee awak , awak buat apa ? 
First mesti bad mood . Then baru cari penyelesaian Haha 

3 benda paling teruk yang pernah awak buat selama awak hidup ? Haha
1. Masa baby kita pernah makan bende "Annoying" 2. Kita jahat dengan cikgu Haha 3. Kita tak menghargai si dia sewaktu dia betul betul memerlukan kita :')

Siapa first love awak ? Sayang dia lagi tak ? 
Jawapan ini di-Confidentialkan 

Apa 5 perangai baik awak ? Jujur tau ! 
1. Kita tak suka nyampuk cakap orang 2. Kita suka cakap thanks lepas habis call 3. Kita jenis tak mintak hadiah birthday dekat orang 4. Kita tak boleh tengok kucing mintak makan . Nanti mulalah kita nak cecubit kucing tuu Haha 5. Kita jawab semua soalan tag awak nih XD

Awak tak suka lelaki / perempuan acane ? kenapa ?
Lelaki : Lempang / cederakan awek / mak / kakak dia sendiri . Perempuan : Makan gelojoh nak mampos & cakap menyampuk

Nanti dah kahwin nak anak berapa ? Lalala xD
Dua je dahlah . Sorang laki sorang perempuan :>

Permintaan yang awak nak sangat Allah kabulkan ?
✿ 1. Parents kita dimasukkan ke syurga :')

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users