home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Back to school
28 December 2011 @ 5:18 PM | 0 individual(s)
Lalala pejam celik je dah nak masuk 2012 . So kalau cakap tahun baru of course terpikirkan sekolah right ? *sigh~ Okay masa time sekolah mesti ada je yang merengek cakap " Bilalah nak cuti nih " Time cuti panjang macam nihlah baru ada soalan " Me rindu cikgu sekolah kerusi pen pensel " What the hell keling -..- Okay truley kalau cuti panjang jugak for sure ada holiday kan ? Wuhuuuu nak tahu ? Last week my family and I pergi Kuala Lumpur -- Cameron Highlands -- I City Shah Alam . Seronok gilaaa :'>  Lagi lagi part Cameron yelah sebab kita orang satu family first time pergi sana . Heww best dapat makan strawberry original dari ladang Haha *jakun Kay and plus nak cakap baru hari nih kan aku update blog ? Yelah naik berhabuk so ada lah sikit edit . Kay nak mandi pergi beli barang sekolah untuk next year . Kbye :*
Nak tahu tak ? Sebenarnya kan kita sayang Adam Takiya :*
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users