home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Jackson Rathbone
24 November 2011 @ 3:07 AM | 0 individual(s)
Pewit Haha hensem kan kan ? Well admirer aku since 2008 . Haaa rasanya masuk kali nih dah dua kali aku post pasal JR Haha Who Care's -___- First fall in love dengan Jay nih masa tengok Twilight first release empat tahun dulu . Haa time tuu aku fanatic habis dengan Twilight nih . Hewheww masa tengok movie tuu dia nih asyik berkepit 24 jam dengan Alice . Alah time tuu pandang Jay sebelah mata je sebab Robert Pattinsson lagi Hotsetap Haha tapi bila direnung renung *Bahaya cik nadia nih kan* eh hensem jugak mamat nih . Ha then terus surf the web cari Jay . Time tuulah cinta berputik Haha gataiiii ! Muehehe banyak jugaklah info terkejut pasal dia actually

Short Bio about Jay :
  • Birth Name : Monroe Jackson Rathbone
  • Height : 5' 9½
  • Birth place : Singapore
  • Places Ranging : Indonesia -- Midland Texas
  • Enjoys music, writing, singing and producing.
  • Trade Mark : Wears a variety of different types of hats
  • Went to Interlochen Arts Academy in Michigan.
  • Roommates with actor Ben Graupner.
  • Plays in band "100 Monkeys" with friends Jerad Anderson and Ben Graupner.
  • He is colorblind.
  • Personal Quotes : Lust tastes like tequila and love tastes like whiskey...Love burns for longer and warms you up on the inside and sometimes it makes you do stupid things. Tequila just makes you wasted.
Perasan tak aku ada post status dekat FB ?--->
Haha Sedih iyal dapat tahu fact nih . Tapi takpa kita tetap setia admire awak Haha 
Eh tadi kita Surf-the-web . Woahhhh kita nampak dia kissing dengan Ashley . Sob sob sob T__T Tersedu sedu aku dekat sini . Standby kau Ashley malam nih aku culik kau buat tempoyak . Bapak ah dah merepek dah Haha 

Edward the Fastest . Emmett's the strongest . but Jasper can sit alone in the corner and still make everyone jealous . 

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users