home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
I'm Fucking Need You
24 November 2011 @ 2:47 AM | 0 individual(s)
Huaaaa T______T Kalau lah kau ada depan mata aku dah lama aku peluk kau tahu tak ? Haihhhh hari hari contact pun taktahu kenapa rindu . Ya Allah kenapa nih ? Pernah sekali baru berapa jam tak text then aku online dia orang pertama aku IM . Haha Peacee Nahh tadi baru 'contact' dia . Haihhh tuhan jelah tahu #Actually taknak cerita lebih lebih kang orang cakap kita gedik Haha Madah post semua pendek pendek dah sekarang kan XD

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users