home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Love you like a guitar Haha
28 November 2011 @ 2:56 AM | 0 individual(s)
Heww sejak dua menjak nih tak boleh lekang dengan guitar kita tau . Hihi well hari hari practise lagu Unintended . So far ada improvement dalam plucking #Puih ! Ayat nak macam Chef Wan ! Haha kelas kau Maria :3 Heee perasan tak harituu kita ada post lagu Akim - Janji ? Haa sorry guys video tuu di-Privatekan / senang cerita di-delete . Haa ada sikit reason kenapa tiba tiba hati nak hide video cover tuu . So pada yang dah tengok kia bertuah Haha sebab nampak muka aku yang tak seberapa nak comel tuu . Hmm actually video tuu boleh dikategorikan as Video Segera ! Haha tahu sebab apa ? Sebab dapat chord then terus buat cover . Actually sesaja tapi terasa awesome pulak Haha tapi papa ada comment yang kurang menyenangkan that's why kita hide video tuu . 

But it's okay . Next time I'll do another cover . I Promise :)


WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users