home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Birthday Papa
03 November 2011 @ 1:11 AM | 0 individual(s)
Alahhh rasa nak minitis air mata buat post nih :') Hmmm actually kan 3 November 1963 Papa kesayangan / Superheroes kita lahir tau ? Nahh nama dia Mohd Zainodin Bin Haji Jawhar . Tahu tak dia yang bimbing kita selama nih ? Yupp kita Anak Daddy #Pecah rahsia Haha . I mean dia lah yang ajar kita melukis , dia yang ajar kita main guitar and semualah dia yang buat :'D Tuu yang kita sayang sangat dia dia . Plus   kalau kita nak something macam DSLR tuu dia orang pertama kita bagitahu sebab kita tahu dia akan support kita no matters what . Haa special kan ? Plus plus Papa kita tak pernah pukul kita . Percaya tak ? Haa betul betul anak papa kan ? Hikhikhik *Ehem tukar nama kejap -----> Okay Kak angah harap Papa dimurahkan rezeki and dipanjangkan umur . Terima kasih sebab selama nih bimbing Kak Angah buat apa yang Kak Angah suka kay ? Sayang gila dekat Papa :') Nak wish pagi nih takut kacau papa nak tidur pulak . So wish dekat blog eh ? Heee last word : Happy Birthday Papa Tinggi <3


Best Quote's For You Dad ---> Dear Daddy's , No matter where I go in life , Who get married to , how much I spend with guys , How much I love My Boyfriends, You'll always Be My Number #1 . Sincerely your : Little Daughter 
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users