home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
Fuck You Bitch
24 November 2011 @ 5:16 PM | 0 individual(s)
Bodoh babi siyal anjing kimak baruah anak haram !
Aku tengah panas gila nih . Ada budak tak puas hati dengan aku . Eh betina ? Kalau betul gentle lai settle lah bodoh . Seriusly dia nih pengecut . Know why ? Okay first ;
1. Stalker blog aku 
2. Comment dekat Shoutbox aku macam babi letak nama JIYA
3. Belagak alim cakap aku peluk sana la peluk sini lah .

Eh JIYABABI ? Apa masalah kau ? Aku buat apa dengan Boyf / EX aku pun ada kacau bapak kau main dekat Susur ke ? Kalau kau ada muka kau tinggalkan link lah siyal . Dah tak puas hati cakap jelah . Ohh rasanya kau jeles tak dapat hug bagaikan ? Awtoototo sedih . Ha takpa . Kau try tanya bapak kau mana tahu ada lagi nyah nyah yang sanggup nak hug badan papan kau tuu kay ? Iumm sikit sayang *Nahh middle finger aku bagi 


WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users