home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
02 November 2011 @ 9:58 PM | 0 individual(s)
Nicki Ohsem Hair
Yes that is absolutely true ! I'm Nicki Minaj fans (Y) Haaa kau ada kau ada ? Tahulerr dia kinda like 'belanja' Haha tapi so what ? I'm just fucking damn adore dengan rambut dia yang giler styles ! Even ada yang proabaly 100% wig atau dalam bahasa melayu nya ' Rambut Palsu ' tapi perasan tak even dia berkulit gelap semua wig yang dia pakai semua match ! My lucky my :3 And tadi baru check Youtube.com then tenguk ada dua budak kecik nama Sophia Grace yang buat video nyanyi lagu Super Bass . Ghaaaa dioarang baru 8 and 5 tahun tapi reti rapping macam Nicki ! And guess what apa reaction diorang bila dapat jumpa Nicki ? Terkejut and peluk Nicki and the best part is dapat duet dengan Nicki #Atotototo Untunglah :'D Haa then kalau korang tenguk rambut Nicki time dekat Ellen Show tuu That's Super Freakin' Ohsemmmmmm right ? Pada yang tak tengok rambut Nicki yang aku adore gila babi babun tuuu Nahh check this out now !


Click here to see Super Barbie a.k.a Nicki Minaj Hairstyles


#Muahh sikit Nicki :*
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users