home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
31 October 2011 @ 4:20 PM | 0 individual(s)
Suck Day Ever



Yahhmannnnn ! Go Rihanna :'D Okay lama tak update blog kan ? Hmm memang sengaja taknak update sebab nak tenguk Feedback post yang dekat bawah tuu haa . Muehehe :3 So apa kata korang ignore je bende yang dah lama ? And bukak buku baru kay . No more Tears . Okay Stop . Actually gua update nih sebab gua tengah menggelegaaaaaaaaaak -_____- Mana taknya baru nak online petang nih then Facebook tak boleh bukak . Dia kata macam gini :



Facebook Will Be Back Soon

The site is down for required maintenance right now, but you should be able to get back on within a few hours. We're sorry for the inconvenience.


Makhai naik meresap bulu badan nih menunngu dia punya a Few Hours . Then bila tak dapat bukak Facebook kita pun try open Twitter.com . Nahh masa bukak tuu punya lah beriya tapi tiba tiba dia cakap:


" Sorry Twitter are Over Capacity "


Nahh kalau pasal Twitter aku takdehal sangat sebab aku memang jarang on Twitter . Tapi bila dah part nak edit Dynamic Blog .. Dia kata :


Malware Detect !


What The Hell Mann ? Semua Social Network nih nak band aku apa ? Erghhhhhhhhhhhhhhh I'm tired ! Kbye #Mood ibarat hentak kepala dekat dinding sampai tembus ke rumah keling sebelah (Y)
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users