home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
22 October 2011 @ 2:41 AM | 0 individual(s)
Happy Birthday Yayah
Eh gemok ? Tenguk muka aku serius nih . Aku nak wish Happy Birthday ! Hikhik dah besar kan kau sekarang ? Atototo yelah Kakak Gendud -,- Ghaa lepas nih ready buat wishlist and jangan lupa buat check list Naik 10 cm tahun nih . Haha takdelah iteww gurau je Muehehe . Wahai Si Gemok yang comel loteyy nih aku wish kau happy and tak mau sedih sedih eh ? Kalau ada yang marah kau bak sini ngadu dekat aku nanti aku kasi dia teleng eh ? Harharhar Eh cepatlah tenguk gambor dekat sebelah nih ? Ada cake strawberry chocolate kan ? Muahaha aku saja pilih gambor nih sebab teringat masa kau dengan Myra buat Strawberry cicah chocolate dekat sekolah kan ? Haha aku saja je taknak letak gambor donat aku kang makin terluir pulak . Haha Eh last nak cakap pepagi buta nih Aku sayang kau tau ? Kita orang semua sayang kau eh Nur Hidayah ? Nahh ium sikit Muahh 


  
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users