home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
11 October 2011 @ 2:05 AM | 0 individual(s)
END OF EXAM

Nahh sekarang seriusly boleh lepaskan nafas selega leganya . It's been 3 years menunggu PMR yang buat aku macam nak hentak kepala dekat dinding tiap tiap hari . My Oh My ! Start dengan Paper Bm and akhir dengan Paper KH . Sebelum PMR masing masing tanya :

1. Dah study belum nih ?
2. Dah prepare nak exam ?
3. Kalau belum kenapa online lagi ?
4. Tutuplah lappy nih . Pergi sana bukak buku .
5. Exam dah nak dekat nih . Tak takut ?
6. Dan macam macam lagi -,-

Makhai . Naik berbulu telinga dengar soalan sama dari mama / papa . And tak kira lah semua orang yang sibuk nak tanya pasal exam aku . Ha bila minggu exam pulak dia orang tanya gini :

1. PMR nanti target berapa A ?
2. Senang tak paper tadi ?
3. Agak agak lulus ke tak ?
4. Kalau dapat keputusan okay nak mintak apa ?
5. Kenapa online lagi ? Kan besok pagi kene bangun awal .
6. Barang barang dah ready untuk exam ?
7. Dan macam macam lagi -,-

Ha macam macam betul kan soalan yang aku dengar sepanjang bulan nih . Ya Allah sumpah lega sebab DAH HABIS EXAM DAH . Kalau tak bertibu tubi dioarang nih tanya aku . Yang aku saja je kan buat pekak Kahkah :'D
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users