home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
09 September 2011 @ 3:07 PM | 0 individual(s)
LITTLE SISTER BIRTHDAY






It's 9 September and hari nih birthday adik aku . Ghaaa Happy Birthday Nadia Natasha :)
Eh kakak kau yang comel nih hope kau jadi budak baik kay ? Haha Dah umur 11 tahun nih jangan teging sangat leww . Yahh kau memang nakal kan dik ? Hihi tapi tuu semua dulu . Sekarang kalau kau nakal aku bagi kau makan laptop nih bukan cake eh ? Hahha kau cakap kau suka cake warna pink kan ? Nahh tuu aku bagi kau tengok bukan jamah cake dekat sebelah tuu ye . Hihi Kelas gitu dengan rainbow and lolypop kan kan . Ha ha lagi satu bila dah besar nih kau jangan nak main patung Domo kau tu je sayang ? Mana taknya siang malam tidur dengan koleksi Domo kau :3 Hahha harok betul adik kesayangan aku nih kan ? Btw Ileviuuuu Adik :*
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users