home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
06 August 2011 @ 2:57 PM | 0 individual(s)
SPARKLERS AGAIN





Ghaaa It's a wonderful morning :] Bangun pagi je terus mandi dengan senyum dekat muka . Haha maybe sebab tak sabar nak dengar cerita cerita baru dekat FB ? Nahh nonsense :3 Serius tak tahu kenapa pagi tadi happy semacam tau ? Haha rasanya sebab tak dapat buat apa yang korang buat sekarang kot . Nahh mesti pening apa yang aku cakap nih kan . Eh eh act aku taktahu nak post apa . Sebab tuu aku melewh macam gini . Haa siapa yang baca entry kali ni diucapkan ribuan Terima Kasih ye sbb aku sendiri pun taknak baca balik post ni Brrrrr -,-

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users