home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
01 August 2011 @ 5:03 PM | 0 individual(s)
PUASA IS DIET ?





Hello Readers : ] Yahh post kali ni memang ada kene mengena dengan puasa / makanan / berat badan / lapar and termasuk Mcd JCO yang ada dekat kepala korang sekarang ni . Haha yahh fr sure you guys semua lapar #I admit it empat kali perut berbunyi -.- Hello Nadia ? Baru first puasa dah meraggam macam ni ? Macam mana nak keep go on untuk 30 hari lagi ? Lahai sungguh lemah insan yang bernama Weirdy Nadiaa ni kan ? Hahhaha Okay tengok Tittle post : Puasa Is Diet ? Yahhhh absolutely true #Mengikut pandangan sayalah kan Gheee . I think this is the best way untuk semua muslimin yang nak kan badan macam Selena Gomez . Yahh she's got her beauty body right ? #No wonder JB sangkut dekat dia Harharhar . Haaa so apa tunggu lagi guys ? Jangan pikir puasa ni membosankan / memenatkan kayy . Its truley work fr those yang betul betul berazam nak jadi mcm SG #Perhhh ayat gua APTB XD Same goes to me leww . Seluar jeans Skinny tahun lepas dah tak muat #Ouch Shittt! So from now on I will and I must got my jeans back 
Wish Me Luck :]
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users