home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
12 August 2011 @ 2:55 PM | 0 individual(s)
PMR TRIAL





Oh no man -.-' Next week straight TRIAL PMR . Nahh apa tunggu lagi Cik Nadia  ? Pergi masuk bilik bukak buku leww Haha . So seriusly memang dah study sikit #Alaaa sikit pun jadilah kan . Ghaaaa rasa menyesal sebab dari dulu tak belajar or focus dalam kelas :'( Now semua subject kene study tiap 2 hours . Ya Allah naik pecah kepala nih >.< Haa tapi I'll try my best sbb papa janji nak bagi salah satu wishlist dekat sebelah tuu Hihi #ILEVIUUULAH PAPA . Haaa btw saya nak mintak maaf If ada tersalah cakap ke terkecik hati ke tergolek baca ke yeeee . Mintak maaf sangat sangat . Yelah orang dah nak exam kang takut ada yang dengki taknak doakan kejayaan kita kan kan ? Hee tapi taknak leww macam gitu eh . Kalau awak doakan kita the best so kita pun doakan korang semua kay ? Okay guys . Maybe this is the last post fr this week . So if nak explore more tunggu next week after I've done fr the Trial kay . Thanks Byee :*
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users