home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
09 August 2011 @ 8:59 PM | 0 individual(s)
NEW HAIRSTYLES





Nahhh First expression aku tengok gambo ni : BAPAK AH COOL GILA SIAAAAA . Nahh actually aku tengah cari hairstyles baru fr end year ni . Ghaaa raya lah katakan so fr sure nak something fresh and new . Yahh naik bosan aku tengok rambut aku highlighted and straight je . Hmmm so tadi ada survey survey websites and jumpa styles macam gambo yang dekat sebelah ni . Tapi tak bermakna aku nak buat styles macam gini . Rasanya tak kene Haha Sebab Boyish sangat leww . But Unfortunetly ramai suggest suruh stay on je rambut tuu biar kasi panjang . Yahh dulu memang teringin nak long wavy hair tapi bila dah rimas nahh potong ajelewww . Tapi  Who's Cares Sayangs ? Harharhar so kalau nak tahu hairstyles guaa end year ni tunggu dan lihat tau ? Kay Byebye #Nak survey hairstyles lagi Haha 
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users