home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
28 August 2011 @ 2:16 AM | 0 individual(s)
HAPPY EID





Wohoo Entry kali ni it's talk about Hari Raya . Nahh aku tengok madah semua wish ' Selamat hari Raya ' je dekat Fb tuu haa . Yang aku ni tak wish lagi Hihi . So bila orang dah start wish Hari Raya ni kita pun fr sure nak wish jugak kan . Okay talk about my Persiapan Raya . So far so good #Cehh ayat kelaut Hahaha . Yelah lagi berapa hari lagi nak raya jekan . About 90% done . Yang 10% tuu maybe tertinggal sebab raya ni tak sempat beli beg camera baru sbb beg tuu aku tenguk dah boleh kasi anjing makan # Itupun kalau diorang nak makan kan Haha . Btw I'm still waiting fr my Wishlist dekat sebelah ni . Janji tetap janji kay Papa ? Tak kisah lah lepas raya ke dapat kan . Hmm Redhaaa jelahhh :/ Haa One more thing tahun ni baju kurung kita warna Merah , Pink and Purple . Bukan 3 Pasang kayyy . Dua je sayang . Taknak lah nnti orang kata kita tamak Kihkihkih 



WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users