home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
20 July 2011 @ 5:24 PM | 0 individual(s)
TAK SEKOLAH






Ohh Yaaaa . What A Wonderful Day without SCHOOL Babeh . Eh seriusly hari ni just duduk teperap dalam bilik and then online and then buat exercise Math and then Itu je :) Harharhar tolonglah jangan tanya ' Kenapa tak datang sekolah 'Naik hangin aku dibuatnya -.-' Btw nak say something sayang . 

Eh Betina Sundal ? Kau pikir kau dah Besar sangat apa . Tak puas hati dengan aku then nak sembat aku segala . Pikir aku takut ? Lahai setakat Nova naik atas kepala wa boleh tegak lagi lah siaa . Ha lepas tu bagus kan ngadu dkt jantan kau . Kalau takut cakap takut lah douh . Mcm kimak kan perangai kau betina :)



It's okay Sis . HARI NI HARI KAU BESOK HARI AKU PULAK :)
Ingat tuu tau sayang ? Nah satu kiss untuk kau :*
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users