home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
24 July 2011 @ 10:22 AM | 0 individual(s)
MORNING DREAMS







Ouhhhhhhhhhhhh Morning Guys :) #First time siaaaa bangun awal time weekend . Yelah selalu time time weekend bangun lambat sebab malam sabtu Overnight . Hahahaa Seriusly bilaa bangun then amik lappy and terus online FB update blog .  Actually taktahu apa function bangun awal . Haa ! Tahu dah :) Semalam malam tak dpaat online tuu yang kepingin nak online . Semalam malam Afiq tunggu kita online tau . Alaaaaa sorry Biyyy :'/ Semalam kaka kita konker lappy ni haaaaa . Nak mintak tapi tak hingin nak cakap dengan dia . Sorry eh sayang ? Haaa pagi ni pulak kita tunggu awak #OKAY CUNN . Tunggu awak online dalam bilik ni haaaa . Sorang sorang >.< Family semua belum bangun #Wake Up Guys -.-' Perut dah Kroorr Kroorr nii haaaa mintak Breakfast . I Guess diorang semua ni bangun bila matahari dah tegak atas kepala kot ? Hahahahahaa Nak call Afiq tapi takde credit . Tahu kita kejutkan awak kan Sayang ? I Guess apalah yang you buat sekarang kan ? Erghhhhhhhhhhh Rindu kau lah Gilaaa :'( Tolong jangan tinggalkan kita eh awak ? Sumpah sayang gila dekat awak 
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users