home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
26 July 2011 @ 7:46 PM | 0 individual(s)
HACKING HEHE







Hello hello :) Eh eh post kali ni agak Private sikit Hahhahahahha #Private lah sangat -.-' Eh mestilah! Sebab guaa sekarang dah reti bab bab Hack Game ni . Yahh :) I'm A Gammer #SO WHAT ? Perhhh Senang goyang kaki guaa sekarang main hacking ni Hehe . Yelah mana taknya dulu berhempas pulas pagi petang siang malam main game semata semata nak naik level or beli things dekat store segala . Nahh sekarang rilek lah kan dari duit ada 2M then terus jadi 41M . Hahahhahha ramai jugak yang tanya macam mana nak buat hacking ni semua . Haaa ingat free apa ? Bayar lah brader Haha #Nampak sangat nak cari untung XD
WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users