home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
29 June 2011 @ 3:57 PM | 0 individual(s)
IM FBOOK

Hello Excuse Me ? SORRY Aku tak kenal kau lah Mat .
Eh siapa nama ? MOHD ZAHID ?
Ohh okay fine Zahid . Aku tak reply IM kau then tiba tiba kau ckp : 
awk cakap aja apa sy sanggup asal awk maaf kan sy ples merajuk ke awk

Eyiuuuu , Sory ZAHID hoii . Tkde mse lah nk bertacing dgn kau .
Plus aku tak kenal kau pun . Entah kau asal ceruk mana .
SORRY * TALK TO MY HAND :)
Ghee , ini lagi sorang . Si Danial . Bedekak ketawa sorang sorang dkt depan Lappy neh ha
Okay first dia IM aku . Lahaii , baca jelah dekat bawah neh :
Dani Buntal Danial :Hoi
Weirdy Nadiaa : Hello
Dani Buntal Danial : Hehe td kw kolah x
Weirdy Nadiaa : Sekolah . Kau pehal tak sekolah ? PMR DHOO
Dani Buntal Danial : aku klah lah td pmr ke
Weirdy Nadiaa : HADOIIIII ! PMR BULAN 10 NGOK
Lahaii Mat . Kau boleh ajak bergurau petang petang neh -.-

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users