home Profile Plot Dislike Beloved Social Media
18 May 2011 @ 12:02 AM | 0 individual(s)
I'M BACK AGAIN 


Okay now I'm Feeling like I'm LOSSING Someone 
* I'm Crying Deeply In My Heart Just Now 
Everything , Semua nya dah berubah , Sometimes aku tak nampak and tak rasa . 
Tapi kenapa ?
Aku dah try tnye diri aku kenapa aku buat keputusan yang aku rasa bende paling bodoh aku buat ,
Maybe aku terlalu inginkan masa sampai terleka ? 
* OKAY GREAT NADIAA ! YOU'RE TOTALLY AN IDIOT PERSON -______-
Maaf kan saya sebab saya tak boleh nak delete semuanya buat masa neh . 
Saya tak ready sepenuhnya lagi , Saya harap awak faham :/
Mungkin dulu tiap tiap malam ada orang call saya . 
Tapi tuu semua DULU * Wake Up Nadiaa !
Saya pun nak mintak maaf sebab tak dapat beri apa yang awak 
harapkan daripada saya selama ini . 
Saya nak awak tahu yang saya takkan lupakan awak :)
Awak perlu tahu yang saya Tumpang Gembira bila awak kata :
Now Kita Friends Kay . 
TERIMA KASIH NAZHRUL IKMAL 

WNadiaa

A 17th years old girl with plectrum.
Sit, silent and read.
Enjoice Readers!
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►

Dear Sticky Note,
Semua hotel dah full booked! Habis cuti ni nak spend dekat manaaaaa :( >> 4th June | 6:18 p.m
Kindly drop your comment and rate below
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.
Tiny Hand With Green Heart
WNadiaa Official Personal Blog© Since 2007 - 2013. All Right Reserved.
 Online Users